+31 (0) 6 50 21 03 48 info@jebo-timmerwerken.nl
 
 
 
   
 
Jebo Timmerwerken zag het levenslicht in het jaar 2010. Om zover te komen, en deze toch wel grote stap te maken, was best spannend. Om die reden besloot ik dan ook om de eerste jaren alleen in de avonduren opdrachten uit te voeren. Jaren en vele opdrachten later, kwam ik tot de conclusie dat s'avonds werken in combinatie met een jong gezin niet altijd even handig is.

In goed overleg met mijn werkgever van destijds heb ik besloten om drie dagen per week voor mijzelf en twee dagen per week in loondienst te blijven werken. Toen niet veel later ook dat niet meer voldoende bleek om mijn eigen opdrachten goed te kunnen doen ben ik volledig zelfstandig gaan werken. Met een fulltime werkweek en volledige focus op mijn eigen klanten werd mijn droom werkelijkheid.

Of het nu een op maat gemaakte kast, een deur van de bouwmarkt inhangen, een dakkapel plaatsen of iets kleiners zoals een slot repareren is. Elke opdracht was en is weer een nieuwe uitdaging die ik met plezier aan ga. Alles gebeurd met veel liefde voor het timmervak en passie voor het werk.

Nieuwsgierig naar mijn werk? Neem gerust contact met mij op via de mail, telefoon of WhatsApp.